Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. retourzendingen zijn geheel op eigen risico en dienen in dezelfde verpakking zoals ontvangen geretourneerd te worden. Niet juist gefrankeerde of beschadigde retour pakketten worden niet geaccepteerd. Wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten, mits het in goede orde retour is ontvangen.

Neem voor je een pakket retour stuurt altijd contact met ons op en geef hierbij de reden van retourneren aan. Dit dien je te doen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Verse groendecoraties en kransen kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer een product niet naar wens is dient dit gelijk kenbaar te worden gemaakt via de mail, met indien van toepassing foto’s waarom het niet naar wens is. Producten welke niet goed zijn maar waarvan  dit niet  doorgegeven is en waarvan het product is weggegooid door de klanten worden niet gecrediteerd.

De windlichten met metaalsnippers en bubbels zijn handgemaakt waardoor geen enkel windlicht hetzelfde is. Het ene windlicht bevat daardoor meer snippers of bubbels en kan op basis daarvan niet geretourneerd worden.