OVER ONS

In 2015 hebben wij, Jan Willem en Mariëlla, JWM Lifestyle opgericht. Wat begon als een hobby, groeide uit tot dit mooie bedrijf wat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Wij houden van landelijke, sobere en stoere woonaccessoires en zijn dan ook altijd zoekende naar mooie accessoires om ons assortiment mee aan te vullen.

Onze accessoires zijn te koop in shop-in-shops, maar ook te bestellen via de mail. Daar wij veel unieke accessoires én diverse verkooppunten hebben, hebben we ervoor gekozen om geen actieve webshop te openen. Simpelweg omdat het niet haalbaar is met alle unieke woonaccessoires. Zie je iets leuks? Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via Whatsapp voor het actuele aanbod.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN

Wij houden van landelijke, sobere en stoere woonaccessoires en zijn dan ook altijd zoekende naar mooie accessoires om ons assortiment mee aan te vullen.

Persoonlijk advies
Shop in shops
Unieke accessoires
Online een offerte

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

  • Wij zijn super goed geholpen bij de inrichting van ons huis. Er is ruime keus aan accessoires en ook volop keus aan potten van Still. Onze potten hebben we mooi kunnen laten opmaken door hun met echte magnolia takken gecombineerd met mooie kunstbloemen.

    Bart & Saskia
  • De accessoires staan erg mooi in huis en ik ben blij met jullie persoonlijke service. Jullie zijn klantgericht en zeggen ook eerlijk wanneer iets niet mooi staat. Nogmaals heel erg bedankt!

    Nadine
  • De hooglander is binnen! Hij is zooo leuk! Zijn kleine zusje had ik al, ze staan gezellig bij elkaar. Bedankt voor de snelle en goede service.

    Chantal